onsdag, februari 01, 2006

Förintelsen och dagens folkmord

Det finns grupper i Sverige som demostrerar på gator och torg för att proklamera att förintelsen för 60 år sedan är en historisk lögn. Detta för att motivera sin egen politik. Var finns historikerna med kunskap och civilkurage som är beredda att träda fram för att ta debatten om historieskrivningen?

Folkmord sker idag i Darfur i Afrika. Vi måste se sanningen om vi skall vinna människors värdighet och ge förutsättningar för mänskliga rättigheter.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du är rolig, du.
"Var finns historikerna med kunskap och civilkurage som är beredda att träda fram för att ta debatten om historieskrivningen?
"
Ja, vad sägs om David Irving?
Du svarar förstås i sedvanlig ordning: -Men han är ju Förintelseförnekare!
Tala då istället om: PÅ VILKEN PUNKT har David Irving fel?
Har du läst något vad David Irving har skrivit?
Har du läst något vad Robert Faurisson har skrivit?
Jag tror inte du har det. Ändå avvisar du deras argument, eller hur?
Jag har läst vad (kd) står för - därför kan jag avvisa (kd). Jag läser först - avgör sedan.

Och BTW: "6 miljoner judar" har ingenting med WWII att göra. "6 miljoner judar" presenterades den 11 juni 1900 i New York Times, och repteraes sedan 15-20 ggr fram till WWII. Blanda inte ihop de här sakerna.
"Holocaust" (="Förintelsen") presenterades i den amerikanska tidsskriften American Hebrew 1919, i en artikel av Martin H. Glynn, och är så känd så du kanske är en enda som inte känner till den...
I samma artikel dog just 6 miljoner judar - igen!

Den s k "gaskammaren" i Auschwitz har aldrig dödat en enda människa. Den är en efterkrigskonstruktion, vilket t o m Auschwitz-museet har erkänt nu.

Tyskarna blev anklagade för att ha använt gaskammare redan under WWI.
"Förintelsen" som koncept skapades under 70-talet för att legitimera slakten på civila palestinier.
Robert Furisson: "-Den som supportar "Förintelsen" har blod på sina händer. Det är Israels starkaste propagandavapen då oskyldiga palestinier slaktas."
Titta på dina händer, Holger. Du har blod på dom!

De Gaulle, Churchill och Eisenhower skrev memoarer efter kriget. Totalt ca 7000 sidor. Dom "glömde" att nämna ord som "folkmord", "utrotning" och "gaskammare". Vad konstigt, va...?
Inte heller Röda Korset eller Vatikanen nämner dom orden. RK sammanställde en rapport 1948. Inte ett ord om gaskammare eller liknande. Konstigt, va...?

Kanske dags att lyfta på skygglapparna...?

12:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home