tisdag, mars 31, 2009

Mamma, Pappa och Barn ett idealtillstånd

Kristdemokraterna anser att familjer bestående av mamma, pappa och barn är ett idealtillstånd väl värt att arbeta för. Det anser också 87 % av svenska folket.
Långt ifrån alltid kan vi uppnå ett idealtillstånd i våra familjekonstellationer och då vill vi också se resurser och stöd för dessa familjers bästa förutsättningar.

RFSL/RFSU, Makalösa föräldrar och Femmis bekämpar Kristdemokraternas hållning i familjepolitiska frågor. Det är skönt att se att dom har högst 13 % av svensk folket på sin sida.

Imorgon röstar Riksdagen fram en könsneutral äktenskapslag. Min ståndpunkt är att Riksdagen istället borde röstat fram Kristdemokraterns förslag, som har vunnit gehör i breda folklager, och därmed samlat hela svenska folket i en så viktig fråga.

3 Comments:

Blogger Helene said...

På vilket sätt är jag och mina barn inte en familj? Vad är vi då?

9:15 fm  
Blogger Holgers blogg said...

Hej Helene,
Självklart är Du och Dina barn en familj och en familj som är värd att satsa allt för. Kristdemokraterna har en ambitiös familjepolitik som omfattar alla kategorier av familjer. Det hindrar ju inte att man får ge uttryck för ett idealt förhållande där barnens båda biologiska föräldrar tar ansvar för sina gemensamma barn.
Jag vill verkligen önska Dig och Dina barn en fin framtid som belöning för det ansvar Du tar.
Holger

9:40 em  
Blogger Helene said...

Tack för svaret!

9:15 fm  

Skicka en kommentar

<< Home